Последни скринингови прегледи за тази година със специалисти от "Майчин дом" в Димитровград

На 11 декември 2021г. (събота) от 9.30ч. в гинекологичния кабинет в Медицински център „Шанс” ще са последните за тази година скрининговите прегледи от д-р Николай Гешев, асистент по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ "Майчин дом", информират от местната администрация.

Прегледите със специалиста от най-голямата АГ университетска болница в страната „Майчин дом” се извършват с предварително записване, като пациентите могат да ползват направления. Прегледите  се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом” за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Д-р Николай Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

За записване телефон: 0897079757

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини