"Галаксико" с 14 първи места от Международния фестивал на изкуствата "Кръстопът на музите"

Изображение 1 от 4

    Танцьорите от ОЦТИ "Галаксико" взеха участие в Международния фестивал на изкуствата "Кръстопът на музите'', който се проведе онлайн.

    Димитровградските галактически таланти се представиха с 24 танцови състезателни танца и успяха да се класират абсолютно всички.

    Всички наградени танци от класирането са: 14 първи, 8 втори и 2 трети места. Направленията, в които се представиха нашите танцьори са: Класически балет, Характерни танци, Съвременни/контемпорари и Модерен балет.

    Това са поредните отличия, след успешното представяне на нашите галактически танцьори от "България танцува'', където успяха да спечелят цели 29 награди, както и Гран При в Съвременни танци.

    Поредните отличия са много добър знак, че нашите димитровградски деца могат да успяват и да бъдат достойни победители вече поколения наред.

    Тези награди са напълно заслужени, сподели Тихомир Митев, худ.ръководител и хореограф на ОЦТИ "Галаксико'', тъй като повечето от танцовите изпълнения са от новия танцов репертоар, който бе направен през лятото на 2021г., а да се представят нови танцови изпълнения и да бъдат оценени с високи оценки от журито говори, че децата са се представили чудесно.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини