Благотворителен базар за Радост организира ОП ДМЦ с изработените за семейния конкурс сурвачки

Изображение 1 от 4

    ОП "Детски и младежки център" обяви отличените в общинския семеен конкурс за изработване на сурвачка.

    Тази година конкурса има мисия и тя е да помогне на Радост Дукова да ходи. Това, за което тя си мечтае най-много. От центъра благодарят на всички участници и техните семейства, че чрез изработването на сурвачка помагат това да се случи. С всички сурвачки, участвали в конкурса ще бъде позициониран благотворителен базар, а всеки желаещ гражданин може да си закупи сурвачка, с която ще доближи Радост до сбъдването на най-голямата й мечта.

    Поради епидемиологичната обстановка в страната, награждаването ще се проведе на открито. От ОП "Детски и младежки център" очакват всички отличени с топли дрехи, усмивки и добро настроение на 20.12.2021г. (понеделник) от 17:00ч. в лятната читалня на градска библиотека "Пеньо Пенев", за да получат своите награди.

    Базарът ще бъде позициониран в лятната градина на библиотеката. Неговото начало ще бъде по време на награждаването на конкурса и ще продължи до 23 декември, четвъртък.

    Награждаването на конкурса е съвместно на ОП "Детски и младежки център" с Исторически музей, а базарът е съвместно  на ОП "Детски и младежки център"  с Исторически музей, ГБ "Пеньо Пенев" и ОДТ "Апостол Карамитев".

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини