Домашно приготвени гозби за коледната ви трапеза от ресторант Форум

    В тези забързани времена, не всяка домакиня има възможност да отдели достатъчно време за подготовката на богата Коледната трапеза с разнообразни и вкусни традиционни Коледни гозби, но това има своето решение!

    За да отделите повече време на любимите си хора по празниците, да подготвите дома си за Коледната вечер, вече в Димитровград може да се възползвате от уникалните предложения на Longe bar & restaurant FORUM. Димитровградското заведение подготвя специално за вас традиционни ястия за Коледната трапеза. Ресторант ФОРУМ Ви предлага:

    - Постни зелеви сарми 

    - Баница с тиква , орехи и канела

    - Пълнена тиква със сушени плодове

    - Коледни курабийки с мед, канела и джинджифил

    За да се възползвате от вкусните ястия, е нужно да направите предварителна заявка на телефон 0886 577 356 .

    Ресторант FORUM, освен ястия за Коледната ви вечер, предлага и уютна обстановка, вкусна кухня, в която ястията се приготвят със специално селектирани пресни продукти от български производители. В уникалната обстановка на заведението може да се насладите и на огромно разнообразие от качествени алкохолни питиета и коктейли. Ежедневно се приготвя и обедно меню за ценителите на вкусната кухня и уютната обстановка.

    Заведението предлага и нова услуга КЕТЪРИНГ, от който може да се възползвате за организирането на вашите партита, фирмени и семейни празненства. Екипът на заведението може да се погрижи за всички ваши кулинарни желания, от традиционна кухня до изискани интернационални ястия, само трябва да се свържете с тях и заявите вашите кулинарни желания.

    За да следите актуалните предложения на заведението, последвайте тяхната страница във facebook от ТУК.

    Екипът на ресторант ФОРУМ ви желае Весели Коледни и Новогодишни празници!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Последни новини