38 нови позитивни на Ковид-19, 150 са в болница

38 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Заразените са от общините Свиленград, Ивайловград, Любимец, Димитровград, Харманли, Симеоновград, Тополовград и Хасково.

Расте процентът на положителните проби с коронавирус и в страната. Над 10 на сто от направените тестове вече са позитивни. 1356 са новите случаи за последните 24 часа.

150 души от региона на Хасково са в болниците  в момента. Починали през предходните 24 часа, с позитивен тест са: жени от Свиленград, Димитровград и Тополовград на възраст между 61 и 79 години.

Диагностицираните случаи с коронавирусна инфекция в област Хасково от началото на пандемията до момента са 18533. Излекуваните са 11217. Починали са 1227.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

  • 1
    Ба
    Бат Ман
    9 -5
    09:54, 3 яну 2022
    Почна се с Омикрона, ще има яко температури и кашляне, много инжекции, хапчета, бягане по доктори и аптеки, все весели неща за новата година. Както тръгне годината, така и ще свърши, въпроса е дали ще сме живи и здрави?
    • 11
      11111
      7 -6
      11:46, 3 яну 2022
      Грипът за уплашените е страшен!!!
  • 2
    Vo
    VooDoo
    8 -2
    10:31, 3 яну 2022
    Нека да регистрирам и аз един случай. Снощи един отнесе една от хибридните тополи до театъра. Медийте си мълчат и затварят очите на народа. До кога ще има цензура на медийте. Нека да стани публично тази новина.
    • Жу
      журнаГле
      6 -5
      13:26, 3 яну 2022
      Тоя само ще да е бил антиваксър, четник от Възраждане, заслепен от бенгалския огън с който е мислел да пали РЗИ-то!
  • 3
    Вн
    Внимание, измамник !
    3 -4
    19:18, 3 яну 2022
    Управител на голям хасковски хотел лъже ,че е дипломиран доктор и от сутрин до вечер ,по социалните мрежи манипулира и заблуждава хората ,настройвайки ги срещу ваксинацията . На всичко отгоре ,лъже и всява паника ,че ни пръскат със зараза от самолети, че от ваксините се умира и т.н.
    Нека знае ,че подлежи на съдебно преследване за заблуда на огромна част от населението и няма да му се размине.
    • Со
      Сополив трол
      4 0
      19:37, 3 яну 2022
      Поредния крякащ платен непотребе полов орган изпълзя от дупката
    • До
      Докторе, ти ли си бе, баба?
      3 -1
      21:00, 3 яну 2022
      Защо лъжете хората бе, измамници? Защо да съм трол, че и платен отгоре? Опровергай ме!
      Покажи дипломата на въпросният шарлатанин, но няма как... няма диплома.
      Пак казвам, : вкарвате в заблуждение простата и неука част от хората. Защо го правите, какво целите, кой ви казва, до къде искате да докарате България? Не сополи, по гнусни сте от фекалии!
    • Со
      Сополив трол
      3 0
      21:25, 3 яну 2022
      България отдавна я няма васали сме заради разни службогонци като теб които са готови да се одупят за жълти стотинки.И само да попитам на запад щото всички папкат слушат и спинкат и нямат собствено мнение са докарали бленуваната демокрация.През оная работа ми е задръстени като теб които са готови през три месеца да стават опитни свинчета.Кефите ме как ви е те на прецакано Аре бустерче ля гай си и стига си крякал че не е полезно за нервната система
    • Мн
      Много се засегна башибозук
      2 -1
      21:59, 3 яну 2022
      Като я няма България, ти за какво си се загрижил?
      На умряло виеш ти по фейсбуците. Никога не съм бил на службичка и никога на съм лапал от обществени поръчки и политика .Всичко ми е окей ,не мрънка и не се оплаквам ,не се плаша от самолети ,от ваксини ,от конспирации ,ясно ли е ?
      Знаеш защо те нарекох башибозук . Така в учебниците по история описват една особено гадна антибългарска ,полумюсулманска ,полухристиянска част от населението . Ти си такъв ,знаеш го ...най -долните . Докторе ,докторе !
    • Со
      Сополив трол
      3 0
      22:20, 3 яну 2022
      Като та гледам как си оревал сайта като недоебана ханъма нито мрънкаш нито се оплакваш просто си чешеш езика и си бараш топките щото жената не ти пуска или ти е свършила ракията.Казах през оная работа ми е за разни недъгави мишки като теб без собствено мнение на които света им крив за това че не им играе по свирката.Ако всичко ти е наред щеше да клатиш някъде някоя шунда а не да седиш пред лаптопа да си бъркаш по дупките и да си само задоволяваш завистливито ето.Аре лягай си вече че утре пак ще трябва да лижеш задници
    • До
      До сополив трол
      0 -1
      23:08, 3 яну 2022
      Два съвета :
      Първо...научи се да пишеш грамотно ,слагай където трябва препинателни знаци ! Пишейки полу грамотно ,олекваш и никой няма да ти повярва ,че си доктор ( то пък ,кой ли ти вярва вече )
      Второ...това вторачване в сополите показва ,че си имал доста работа със сополи . Най-вероятно си ги ял продължително време и си травмиран .
    • Со
      Сополив трол
      2 0
      00:06, 4 яну 2022
      Ако пишем грамотно не ма да ма разбереш.Ко държиш на точка тире и други си объркал сайта.Тук даже журналята са с дефект в прЪвописа и ниво трети клас.моите сополи са си моя собственост ко си ги правим си е мой проблем и я не те питам твой те фекалии де си ги фърляш както и пред коя бълдъза си сваляш по сраните гащи.Много мразим плитко умни гастербайтери от кърджалийския балкан да ми дават наклон на хуя
  • 4
    До
    Докторче лъжливо
    0 0
    22:56, 3 яну 2022
    Къде си завършил медицина и къде си работил ?
    Недей да се притесняваш толкова за мен ,притеснявай се за себе си . Измамил си толкова нещастници и продължаваш . Мислиш се за много значим ,а си нула .Всички знаят какъв си .
    Не ,светът не се върти около теб .Смешник.
    • Зд
      Здрасти
      2 0
      23:13, 3 яну 2022
      Завистта брат ще те погуби присъщо е за една част от обществото да гледат по чуждите дворове а собствената им градина в бурени.Днес му виновен доктора утре кмета другия ден някой друг

Случаен виц

Последни новини