Откриха мъртъв 39-годишен мъж в Димитровград

    Днес в Димитровград бе открит мъртъв 39-годишния Георги. Той е открит в жилището му на ул. Елин Пелин от неговата баба Недка, която е на 82 години. Прякора му е бил Георги-китката, защото е продавал цветя, коментираха работещи на пазара.

    На мястото на инцидента имаше полицаи за изясняване на случая. Дойде и съдебният лекар д-р Христо Еленски. Според разследващите по първоначални данни не се касае за насилствена смърт. Това обаче ще стане ясно след аутопсия.

    Когато възрастната жена не се е свързала продължително време с внука си, е решила да се прибере и да провери дали той спи. Тя намерила Георги с окървавена глава, но още жив, мъжът не е можел да говори и тя веднага е позвънила на 112, но при пристигането на медиците към 17:00 часа само са констатирали неговата смърт, по думите на възрастната жена. Към този момент криминалисти все още раследват случая.

    Според възрастната жена, която е намерила внука си в безпомощно състояние към 16:30 часа, Георги е убит, но младият мъж не е имал врагове и е бил добро момче, бил е кадърен и добродушен. Според нейни съседи, към 11 часа днес се е чуло голямо тропотене в жилището им, след което всичко е утихнало.

    Георги е имал магазин за цветя до фурната за хляб до Бабин пазар. По думи на работещи в района, той е бил добродушен човек и е помагал на всеки. Единственият му порок, според работещи в района на пазара е бил, че си пийва често алкохол, но когато е трезвен се е държал приятелски и е бил готов да стори всеки му добро. "Вече улицата ни няма да е същата без него", сподели през сълзи продавачката във фурната, намираща се точно до неговия магазин.

    Към този момент не е ясно по какъв път са тръгнали разследващите, дали е инцидент или убийство ще стане ясно идните дни.

    *Съболезнования на близките и приятелите на Георги!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ам
      Аман от отрепки
      4 -1
      16:27, 18 фев 2022
      Лека му пръс ! Наистина беше добър и дружелюбен човек. Жалко че обкръжението му беше пълно с алкохолици, наркомани и други утрепки, като джерито, гошето алкажа, бозавия, ангел чушката, ицката леото и още други подобни боклуци. Нищо чудно някой от тях да има пръст в случая
    Последни новини