Благотворителен концерт в подкрепа на Георги Янков организират в Димитровград

Изображение 1 от 3

    Благотворителен концерт в подкрепа на Георги Янков ще бъде организиран в Димитровград. Той ще се състои на 13 март, неделя, от 16:00 часа на сцената на площад "България" в бригадирския град.

    Участие в концерта ще вземат изпълнителите Митко Денев, Дует Ритмика, Златка Иванова, Петя Панева, Камелия Желева, Галин Ангелов и Полина Стефанова, Здравко Мандаджиев, Наско Илиев-Ментата и Злати, Сборна фолклорна формация "Тракия", НЧ Устрем 2017, както и танцьорите от ОТЦ Галаксико, "Dance fit" към ОП ДМЦ Димитровград и Балетна школа "Катлея".

    Поканите-дарение са на стойност 10 лв, а информация от къде могат да бъдат закупени, може да намерите на страницата в подкрепа на Георги във фейсбук.

    При неблагоприятни метеорологични условия, концертът ще се проведе в Спортна зала "Младост" в Димитровград, допълват организаторите.

    42-годишният Георги Янков от Димитровград, баща на две деца, бе диагностициран с рак на плеврата. Към момента, необходимата сума за терапиите вече е събрана. Сега младият мъж има оферта за лечение в клиника в Турция, за която са нужни над 23 000 евро. 

    Дарителска сметка – BG15UBBS80021029591550

    Георги Александров Янков

    Банка ОББ

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини