Прокуратурата наблюдава разследването със загиналия в депото край Гарваново

Окръжна прокуратура-Хасково пое разследването за инцидента, при който загина работникът в депото за отпадъци край хасковското село Гарваново, съобщиха за Haskovo.net от държавното обвинение.

По случая е образувано досъдебно производство за трудова злополука. Извършват се следствени действия под надзора на прокуратурата.

Припомняме, че инцидентът стана около 14 часа вчера. Тогава мъжът на около 35 години е паднал в машина за балиране и е загинал. Проверка по случая започнаха от Инспекцията по труда в Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ив
    Иван
    33 -1
    13:10, 9 мар 2022
    Дано не потулят нещата, жалко ,че един млад човек изгуби живота си по такъв нелеп начин
    • Го
      Голямата Корупция
      35 -2
      14:02, 9 мар 2022
      Като се има предвид, кой стопанисва депото, считайте че нищо няма да се случи по законен ред.Там са чорбаджиите "Голямата Корупция" и "Малката Корупция".Единия послушко на МВР-сервитьорче, а другия военен, крадец-тиловак.Където сгазят лука си плащат и вървят нагоре и напред с простотия, наглост, алчност и каквото ви дойде на ум в сивия сектор.Единия се откупи от затвора, управлявайки международен канал за незаконни цигари, пък сега за някой си там сиромах ли да си развалят рахата ? Нали си имат вертолет, който може да подарят на някой разследващ орган и всичко, ще е ОК.Да му мисли Бог къде да ги крие след мръсният им земен път.Вие не ги мислете.Мноого забогатели незаконно, вече не могат да се радват на материалното.Последната риза няма ръкави!!!
  • 2
    Ли
    Лилянов
    24 -1
    13:16, 9 мар 2022
    Аз ли съм собственика пак ?
  • 3
    Да
    данчо
    29 -2
    13:37, 9 мар 2022
    толкова години кражби на общински пари и нищо за безопасността на работниците в депото! срамота! лека му пръст на загиналия!
  • 4
    Ре
    Рени
    14 -1
    13:42, 9 мар 2022
    От къде наблюдават?
  • 5
    Ка
    Каренин
    15 -2
    14:23, 9 мар 2022
    Сигурно сме страната с най-малко наложени наказания на брой извършени проверки. Накрая обикновено всичко приключва с един куп предписания и без виновни и наказани.
  • 6
    За
    Загиналия
    8 0
    15:59, 9 мар 2022
    Аз съм жив но след мен да бъдат готови такива като този мафиот от депото и всички измекяри
Последни новини