Платформата iZZI с нови ресурси и материали за учениците и учителите

Интерактивната образователна платформа iZZI обогати портфолиото си от предлагани електронни ресурси. Те включват учебно съдържание за обучение в осми клас, както и редица 3D и анимационни видеа, интерактивни атласи, аудио прочити и игри за подготовка от първи до седми клас, съобщиха от издателството "Клет България".

Добавените ресурси по всички предмети за осмокласници им предоставят възможност за по-лесно и увлекателно усвояване на учебния материал. Наличните ресурси по история и цивилизации за пети клас са обогатени с интерактивни атласи, обхващащи целия материал, както с анимационни и 3D видеа, и с модели възстановки на исторически обекти. Всичко това дава  възможност на учениците да добият реална представа, а не само теоретична основа, за изучавания материал.

"Екипът ни непрестанно работи за обогатяване и усъвършенстване на ресурсите и функционалностите в дигиталната образователна платформата iZZI. Стремежът ни е да осигуряваме на учениците необходимото качествено съдържание за цялостния образователен процес и то да е предоставено по един интересен и завладяващ начин. Постоянните ни усилия за разширяване и актуализиране на платформата съвсем не спират до тук и предстои допълването с още много нови интерактивни материали", коментира Милена Константинова - ръководител на "Електронни проекти" в издателството.

Ресурсите за учениците от първи до четвърти клас са допълнени с аудио прочити на всички литературни произведения, с редица занимателни игри и с генератори на задачи по математика. Материалите по природни науки са обогатени с над 20 3D видеа и с над 70 интерактивни модели и симулации.

За най-големите ученици в iZZI е налично допълнително електронно съдържание към изданията от поредицата "Успех на матурата" - по география и икономика, история и цивилизации, химия и опазване на околната среда.

iZZI е модерна образователна среда с всички компоненти за цялостния учебен процес - учебник, образователни електронни ресурси, интерактивни задачи, презентации и място, в което се отчитат постиженията на учениците. Новата структура на учебното съдържание следва съвременните образователни методики и потребностите на учителите и учениците.

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини