Серия разкрити кражби в региона: заловиха хасковлия, ограбил турчин в хотел

40-годишен хасковлия е арестуван за кражба от хотел. Той е издирен след сигнал на турски гражданин, който обяснил, че му липсват 120 евро, откраднати от портфейла му. Бил ограбен във времето от 8-ми до 11-ти април, докато пребивавал в хотел в областния град.

В хода на работата, служителите на реда са заловили мъжа, който признал за кражбата. Мярката му на задържане е до 24 часа.

В управлението в Димитровград също са открили извършителка на кражба. 26-годишната жена е направила признания за кражба на скутер, оставен без надзор на улица „Трета“.

Две непълнолетни момчета са били в участъка в Любимец, след като откраднали захарни изделия от хранителен магазин.

Серията от разкрити кражби продължава и в Свиленград. Служителите на реда са заловили трима мъже и жена от Пловдив, които откраднали златни накити от паркиран на паркинг в с.Капитан Андреево лек автомобил „Форд“, след като успели да отстранят стъклото на задна му врата.

Задигнати са 3,6 кг. злато. Собственикът им-мъж от Пловдив подал сигнал в полицията.

Крадците са на възраст 46г., 37г., 44г., жената с тях е на 39 години. Част от инкриминираните бижута – 1955 грама са намерени и иззети с протокол. На трима от тях е повдигнато обвинение и е взета мярка за неотклонение парична гаранция.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини