Димитровградчанин поздрави съпругата си за първата им годишнина с билборд

Изображение 1 от 5

    С романтичен жест към своята съпруга по повод първата годишнина от сключения граждански брак през 2021г. на огромен билборд Георги Гочев засвидетелства отново любовта си към своята любима Нора. Събитието се случи през уикенда, когато Георги неочаквано изненада своята съпруга с публично обяснение в любов. 

    Нора и Георги сключват граждански брак на 19 юни 2021г. в Димитровград. Преди това те са гаджета три години, през които са неразделни и се обичат лудо. На 17 януари 2020г. Георги  решава да предложи брак на Нора на връх Снежанка и тя казва "да". Следват две планирани дати за сватба, но пандемията и мерките тогава отлагат тържествата до юни 2021г., когато пред роднини и приятели двамата влюбени се вричат в съпружеска вярност. 

    За изненадата си Георги бе написал писмо с молба до кмета Иво Димов за съдействие да постави на общински билборд своето обяснение в любов на конкретната дата. Така освен кумовете, които участваха в изненадата, община Димитровград  подкрепи красивия жест на младия мъж. 

    Пожелаваме на Георги и Нора много щастливи и споделени години заедно!

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    Последни новини