Опознавателна игра с награди организира ОП ДМЦ

Изображение 1 от 2

    В началото на месец юли стартира опознавателна игра „Опознай Димитровград, за да го обикнеш“, организирана от ОП “Детски и младежки център“ в бригадирския град.

    От 1 юли до 31 август всички желаещи деца и младежи могат да получат от сградата на ОП „Детски и младежки център“ книжката "Опознай Димитровград, за да го обикнеш", в която са включени обекти от Димитровград. Задачата е да ги обиколят и след разглеждането им да получат подпис и печат от служител на обекта. След подпечатване на всички обекти, включени в книжката, тя се предава в ОП „Детски и младежки център“. Така всички, включили се в играта деца и младежи, ще в томбола с награди - велосипеди, която ще бъде изтеглена по време на празника на града.

    За улеснение на родителите, които нямат възможност да придружат своите деца до отделните обекти, от 1 юли стартира клуб „Опознай Димитровград“. Всеки вторник и четвъртък организирано, под ръководството на г-жа Маргарита Дякова, организатор в ОП “Детски и младежки център“, децата ще посещават един от обектите в маршрута. Графикът на клуба е следния:
    05.07. – Сградата на Община Димитровград, Големите пейка, стол, маса и лампа, Метално сърце;
    07.07. – Ретро апартамент;
    12.07. – Дом-музей „Пеньо Пенев“;
    14.07. – Художествена галерия „ Петко Чурчулиев“;
    19.07. – Исторически музей;
    21.07. – Градска библиотека „Пеньо Пенев“;
    26.07. – Планетариум „Джордано Бруно“;
    28.07. – Детски и младежки център.
    При желание детето Ви да посети тези обекти с ръководител, трябва да заявите това в ОП „Детски и младежки център“ до 17.00 часа на 27.06.2022 г.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини