Детски празник с игри от 90-те години организират в Димитровград

На 28 август 2022г. от 10.30ч. ще бъде началото на Детския празник от празничната програма по повод 75 години Димитровград. Акцентът на празника за децата ще бъдат игрите и забавленията от времето на техните родители - дама, ластик, народна топка, дърпане на въже, скачане на въже, с гост-аниматори от „Игрите на 90-те”. В арт-ателиетата децата ще могат да творят модни аксесоари, да моделират фигурки от цветна хартия, да оцветяват картинка с популярни анимационни герои. Чрез рисуването на лица, всяко дете ще може да се превърне в някой друг или да пресъздаде настроението на лицето си. Ще има забавни места, подходящи за весели снимки за спомен. Любимата на децата водеща Светла Билярска, заедно с талантливите галактически танцьори на ОЦТИ “Галаксико” ще покачат настроението в празничната програма „С полъх на 90-те”.

В неделя децата на ще направят и най-дългата картичка, на която ще напишат своите пожелания към любимия Димитровград по случай рождения му ден.

Балони, музика, игри, безброй усмивки и шеги ще очакват малчуганите на празника!

„Игрите на 90-те” е формат, който има за цел да покаже на новото поколение кои са игрите, заради които до късните часове в междублоковите пространства.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини