"Като за последно": летен кино бар и концерт с филмова музика в неделната вечер за празника на Димитровград

Неделната вечер на 28 август в Димитровград ще бъде посветена на киното в различните му изражения, информират от местната администрация. За тогава са планирани две страхотни събития  - концертът "Музиката в киното", с произведения от популярни филми и Летния кино бар, на който ще може да се гледа новата българска комедия "Като за последно" с участието на Мария Бакалова. 

Летния кино бар е едно от новите предложения в празничната програма. Началото на филма е планирано от 20.30ч., като преди и по време на прожекцията зрителите ще могат да си вземат напитки от специално организирания за вечерта Летен бар. 

„Като за последно“ е филм на режисьора Ивайло Пенчев и събира съзвездие от любими актьори – Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов. Режисьорът Ивайло Пенчев ни пренася на красивото Българско Черноморие с история за човешките взаимоотношения, изпълнена със смях, сълзи и в крайна сметка – с любов. „Като за последно“ разказва за възрастен, богат и известен писател (Васил Банов), който предлага неочаквана помощ на младо момиче, изпаднало в беда (Мария Бакалова), като й предлага да се оженят. Това поражда поредица от комично-драматични събития и абсурдни преживявания. 

Същата вечер, час по-рано, от 20.00ч. на централната алея с концерта "Музиката в киното" Забавно-духов оркестър, който ще поднесе много жива и вълнуваща програма с произведения от популярни филми. Любителите ще се насладят на "Детство мое" от филма "Неочаквана ваканция" по музика на Вили Казасян, "Боси времена" от филма "Фильо и Макензен" по музика на Александър Бразицов, "We no speak americano" изпята от София Лорен във филма "Започна в Неапол", "Welcom to mambo in" от филма "Кралете на мамбото", "Полицаите от Сен Тропе" по музика на Раймонд Льофевр, песента "Арлекино" на Емил Димитров, пиеса от саундтрака "The Muppets" от едноименният филм, "Вълшебният тромпет" на Хърб Албърт, пиесата "Martiniqie" на Сами Нестико, песента "Cant Take My Eyes Off You" интерпретирана в няколко филма и добре позната от тв-предаването "Море от любов" и други прекрасни изненади.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини