Започва ремонт на част от димитровградски булевард, въвежда се временна организация на движението

Изображение 1 от 2

    От днес се въвежда временна организация на движението в участък по бул.Г.С.Раковски от ул.Г.Делчев до кръговото на бензиностанция OMV. Движението остава двупосочно, но ще се извършва в едната лента. Временната организация на движението се въвежда във връзка с реализацията на обект: „Рехабилитация на бул. "Г.С.Раковски" в участък от ул. "Гоце Делчев" о.т.887 до о.т. 959 по плана на град Димитровград”. Временната организация ще важи до края на годината 30 декември. Строителните дейности предвиждат подмяна на стария етернитов водопровод с нов, подмяна на всички сградни водопроводни отклонения, монтиране на нови пожарни хидранти и спирателни кранове, нови бордюри и тротоарна настилка, възстановяване на траншейния изкоп за водопровода с пълна конструкция на настилката, рехабилитация на асфалтовото покритие на булеварда с мин 4 см неплътен асфалтобетон и 4см плътен асфалтобетон, полагане на нова пътна маркировка и вертикална сигнализация (пътни знаци) и изграждане на повдигната пешеходна пътека южно от блок № 48 и 49 на бул. „Г.С.Раковски“ (преди кръгово кръстовище). Стойността на ремонтните работи е в размер на 500 000 лв.

    По време на изпълнението на проекта се въвежда следната организация на движението:

    Част от южната лента за движение на участък от бул. "Г.С.Раковски" (от кръстовище с ул. „Гоце Делчев“ до западен клон на кръгово кръстовище с бул. „Д.Благоев“), като движението остава двупосочно и се пренасочва в северната лента.
    Затваря се за движение временно отсечката от улица „Димчо Дебелянов“ до кръстовище с бул. „Г.С.Раковски“. Движението се пренасочва по обходни маршрути бул. „Д.Благоев“ – ул. „Цар Иван Асен II” – ул. „Димчо Дебелянов“ – ул. „Иван Вазов“ – бул. „Г.С.Раковски“ и ул. „Иван Вазов“ – ул. „Димчо Дебелянов“ – ул. „Цар Иван Асен II“ – бул. „Д.Благоев“ – бул. „Г.С.Раковски“.
     Временната организация на движението важи за времето от 12.10.2022г. до 30.12.2022 г.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини