Паника за пожар в родилно отделение в Димитровград

Изображение 1 от 2

    Малко след 23 часа на 16 ноември в Акушеро- гинекологичното отделение на болницата в Димитровград, се е запалило старо ел. табло в коридора на отделението, съобщи за BGvesti директорът на болницата, д-р Алдин Карагьозов.

    Не е имало пожар, заяви директорът на лечебното заведение, а силна миризма и задимяване, причинени от запалилата се изолацията на кабели на електромер в електрическото табло. Не е имало никаква опасност за родилките, новородените, както и за персонала. Вероятно дефектът в ел. съоръжението е предизвикано от претоварване или окъсяване на печка тип духалка. Старото табло е изолирано и е изкарано от употреба.

    На място са били изпратени два екипа огнеборци, пожарникарите са проветрили помещенията и са останали на мястото до отстраняването на повредата от техници на електроснабдителното дружество. 

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Та
      Таня Бозова
      9 -6
      09:57, 17 ное 2022
      Добре,че всичко е добре,когато завършва добре,но Д-р Карагьозов пък и всички трябва да знаят,че лекари като Д-р Милева,д-р Георгиев /може и да не са само те/ ,пушат цигари в кабинетите по време на преглед с пациенти.Разчитат на това,че хората се страхуват ,че ако се обадят няма да бъдат прегледани.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини