"Бях изхвърлен на платното и колите минаваха покрай мен без да спрат" - поредния блъснат пешеходец в Димитровград

Тази сутрин в 7:45 часа се е случил поредния инцидент с блъснат пешеходец на пешеходна пътека в района на спортната зала в Димитровград. Припомняме, че миналия четвъртък отново в същия район са ударени пресичащи майка и дъщеря.

От първо лице ни разказа за инцидента пострадалия Петко, който е бил ударен от черен високопроходим автомобил на пешеходната пътека в района на кръговото кръстовище до спортна зала Младост.

38-годишния мъж е бил блъснат от автомобил, управляван от жена на видима възраст около 60 години. След удара пострадалият е бил изхвърлен на метри от колата, като е паднал на платното. Петко не знае колко минути е лежал безпомощно на уличното платно поради шока от удара, но според него над 10 автомобила са го заобиколили без да спрат и да се опитат да помогнат на безпомощно лежащия млад мъж. Липсата на състрадание към околните става все по-сериозен проблем в обществото, за което сигнализират и психолози.

Жената, управлявала автомобила се е притекла на помощ на блъснатия от нея мъж, както е изразила съжаление за инцидента и се е оправдала от заслепяващото я слънце, поради което не е видяла пресичащия Петко. Пострадалият е бил откаран в спешна помощ, където е установено, че няма застрашаващи живота наранявания и се е разминал с пукнати ребра и натъртвания.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ка
    Калин
    4 -6
    22:12, 21 ное 2022
    Бързали са за работа,за това не са спирали. Ама и като се пресича по пешеходна пътека,трябва да се оглежда човек,особено ако колата кара срещу слънцето.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини