Зов за помощ - млада самотна майка от Димитровград се бори за живота си и търси подкрепа за животоспасяващо лечение

Изображение 1 от 3

    Млада майка на две деца от Димитровград се бори за живота си и търси подкрепа за животоспасяващо лечение. Светла е на 40 години и има 2 момиченца на 8 и 10 годинки, тя ги отглежда сама. Младата майка страда от злокачествено заболяване и се нуждае от скъпоструващо лечение в Турция. Светла търси помощ от сърцати хора, които имат възможност да помогнат с финансови средства за нейното оздравяване, самата тя се обръща към хората със зов за помощ:

    Здравейте, мили дарители! 

    Казвам се Светла Калайкова и съм на 40г. Майка съм на две прекрасни момиченца на 8г. и 10г. Работя като социален работник с приемни деца. Обичам децата. Работата с тях, не е никак лесна задача, но си заслужава, защото те дарява с най-чистата любов. Най- приятната част от работата ми, е когато едно дете, намери - мама и тате. Ние - социалните работници, сме научени, да плачем, вкъщи - сами, след този ден.

    По стечение на обстоятелствата, отглеждам моите деца сама. Винаги съм била и мама, и татко за тях, което в дългосрочен план се оказа голямо предизвикателство. През годините, се опитвах да балансирам, всичко в семейството ми и работата, но вътрешно изпитвах огромна болка, че не се справям, достатъчно добре.

    Повече от година, изпитвах огромно безсилие и болки в кръста, които не се поддаваха на медикаментозно лечение. Всички доктори, казваха, че е на нервна почва. До миналият месец, в който се събудих с нетърпими болки в корема. Лекарите ми поставиха диагноза - Туморни образования в малкия таз, след което ми беше направена, спешна операция за отстраняването им. След операцията се разбра, че болестта е метастазирала в мускулатурата на дебелото черво и по повърхността на черния дроб.

    Насочих се за изследвания и евентуално, последващо лечение в Турция, за които прилагам оферта и епикриза.

    Вярвам, че лечението там, ще ми даде шанс за цялостно излекуване.

    Моля Ви, да ми подадете ръка и заедно да преборим болестта.

    Аз уча децата си, че всеки ден се случват чудеса. Нека това добро дело, бъде чудото за тях - мама да оздравее.

    На Светла може да помогнете, като дарите средства от ТУК

     

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини