Премиера на Nokia 5330 Mobile TV Edition

Устройството е снабдено с 2,4" QVGA дисплей, 3,5 мм аудиоизход, 3,2МР камера с LED светкавица и батерия за 6 часа гледане на телевизия с едно зареждане

България още не е от страните, в които е достъпно мобилно телевизионно излъчване, затова и официално може да не видим тук Nokia 5330 Mobile TV Edition, съобщават отmobilebulgaria.com

Телефонът беше представен днес и както подсказва името му, предлага възможности за гледане на мобилна телевизия благодарение на добавения DVB-H тунер.

Устройството е снабдено с 2,4" QVGA дисплей, 3,5 мм аудиоизход, 3,2МР камера с LED светкавица и батерия за 6 часа гледане на телевизия с едно зареждане.

И за да направи технологията достъпна, телефонът ще се предлага на цена от 155 евро преди облагане с данъци и такси, което е добър ход за популяризиране на ефирната мобилна телевизия.

Nokia и Nokia Siemens Networks вече работят с над 30 оператора от целия свят за стартирането на мобилни предавания, като комерсиални услуги, базирани на стандартите DVB-H и OMA BCAST, са достъпни в Австрия, Финландия, Гана, Кения, Индия, Италия, Нигерия, Холандия, Филипините и Швейцария. През следващите 12-18 месеца се очаква стартът им в повече от 20 страни.

Източник: mobilebulgaria.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини