Анонимните съобщиха, че са свалили сайта на сръбския президент и на сръбската армия

Хакерската група „Анонимните“ публикува днес поредно съобщение в акаунта си в Туитър, в което твърди, че след сайта на сръбската армия е хакнала и сайта на президента на Сърбия Александър Вучич, съобщи Танюг.

"Ако иска да си играе с огъня, да започнем. vucic.rs е свален", написа групата "Анонимните ТВ" в профила си в Туитър, в който до името на групата има украинско знаме.

"Това е само началото, скоро те ще станат свидетели на изключителни изненади от наша страна. Очаквайте ни,“ пишат още „Анонимните“.

В предишния туит, наричайки Вучич фашист, те му казаха "да не си губи времето с кучета", че са свалили сайта на сръбската армия и че не трябва да подценява "Анонимните".

"Вашата армия не може да лае сега. Не подценявайте и „Анонимните“, ние ще ви сложим каишка", се казва в предишното съобщение в Туитър.

Хакерската група, известна с множество акции по света, изпрати първите си заплахи до президента Александър Вучич в края на декември, заявявайки, че ако той не спре "действията в Косово", хората в Косово няма да останат без подкрепа.

Тогава Вучич реагира шеговито на заплахите и в профила си в Инстаграм, публикувайки снимки, на които си играе с две кучета.

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини