Благотворителен концерт в подкрепа на Анна Мария организират в Димитровград

Благотворителен концерт в подкрепа на десетокласничката Анна-Мария организират нейни близки и приятели в Димитровград. Момичето е загубило майка си в пътен инцидент в края на миналата година.

Концертът ще бъде с участието на Есил Дюран, Ансамбъл Чинари, “Керана и космонавтите”, Destiny Quartet, както и множество местни танцови формации и групи – ОЦТИ Галаксико, Ивайло Янев - солист на Държавна опера Стара Загора, фолклорен ансамбъл “Звездица”, ГНХ “Тракия”, ГНХ “Тракийски ритми”, ДТС “Тракия”, танцова формация Dance Fit, школа за латино-танци LOCA DANCE, танцова формация “Гайтанче”, танцова формация “Богоровци”, балетна школа “Катлея”, Сияна Славова, гайдарят Галин Ангелов и др.

Събитието ще се проведе на 25 януари от 19:00 часа в Спортна зала “Младост”.

Пропуски, на символичната цена от 5лв, могат да бъдат закупени на място, в деня на събитието, където ще има и поставени кутии за дарения.

Баскетболен клуб Димитровград 2020 също ще се включи в инициативата, и в събота, 21 януари от 16:00, на мача на отбора срещу Асеновград в спортна зала "Младост", ще има поставена кутия за дарения.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини