Галаксико отново спечели Купата на кмета на конкурса за детско творчество “Шанс”

Изображение 1 от 6

    От провелия се общински конкурс за детско творчество ,,Шанс'', в Спортна зала ,,Младост'' - Димитровград на 26-ти април, в направление за танцово изкуство ОЦТИ ,,Галаксико" се представи със състезателен репертоар от 56 танцови изпълнения. 

    Галактическите деца от ОЦТИ ,,Галаксико" успяха да грабнат множество медали и дипломи в категориите за солови и дуетни изпълнения. 

    Възпитаниците на Тихомир Митев с представянето си в малки групи и формации, успяха да спечелят 10 първи и 3 втори места. С това класиране галактическите деца завоюват общо 13 купи в разделите за Класически балет, Характерни танци, Съвременни танци и Латино танци.

    От всички класирани танци, ОЦТИ ,,Галаксико" е с най-висок рейтинг в раздел танцово изкуство и с това печелят Купата на Кмета на Община Димитровград, която бе връчена на официално награждаване в деня на събитието от зам.кмета на Община Димитровград - Яшо Минков.

    Следващото предизвикателство за нашите танцьори е в гр.Хасково на XX-ти Национален и I-ви Международен фестивал на Камерния танц, който ще се проведе накрая на тази седмица от петък до неделя. 

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини