Бабата на бебето Кристин: " Знаете ли какво е, да те прегръщат непознати по улицата и да ти казват - Кристин ще се справи!"

Емоционално обръщение на бабата на едногодишната Кристин, трогна хиляди в социалните мрежи. В серия от репортажи и публикации СмолянБГвести и еТВ ,разказаха историята на  бебето,което  се нуждае от спешна сърдечна трансплантация.. В спасяването на момиченцето се включват хора от цялата страна и чужбина.Постъпленията по дарителската сметка растат, но все още са далеч от необходимите 700 хиляди лева. Доброто и съпричасността, обаче трогнаха до сълзи бабата на болното дете. В знак на благодарност Виолета Терзиева написа:
"Мили хора, пише Ви бабата на Кристин. Първите ми думи към всеки един от Вас е БЛАГОДАРЯ! И може би единствената, която може да събере в едно сълзите от раздиращата ме болка, очакването на Чудо и желанието да прегърна всеки един, направил възможно моята внучка да продължава да живее. Чаках я толкова много! Благодарих на Бог за това, че я прати в семейството ни! Земята под краката ми се разтресе, когато разбрахме за болестта й... Вярата ми изчезна! Надеждата избледня... До момента, в който усетихме ВАШАТА подадена ръка! Знаете ли какво е, да те прегръщат непознати по улицата и да ти казват - Кристин ще се справи! Животът е на нейната страна! Лека полека започна да ми се връща надеждата! Не спирам да се моля за живота на малкото ми съкровище и да благодаря, че ВИ имаме в борбата! Нужни са още средства, но вече съм сигурна, че ще успеем да ги съберем. Когато погледна очичките на Кристин - светът ми става по-добър! Заради ВАС, приятели! Продължаваме заедно! Нали? Почит и обич към всички ВИ!" / обръщението е публикувано без редакторска намеса/
 
В търговски обекти из цялата Смолянска област започнаха да се поставят кутии за дарения. "Колите на Смолян" също се включват в събирането на средства за момиченцето. Те ще карат благотворително на 11-ти юни на полигона в с.Полковник Серафимово. По време на събитието на място ще бъдат поставени кутии за дарения. Подобни ще бъдат сложени и по време на "Фестивала на Здравето", който ще се проведе в Смолян на 10 и 11 юни в ДНА. В платформата  https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-bebe-kristin десетки продават вещи или предлагат услуги в полза на бебето Кристин.
 
Банка UniCredit Bulbank
IBAN: BG73UNCR70001524812469
BIC: UNCRBGSF
Получател: Иванжелина Терзиева
Основание: Дарение за Кристин Терзиева
 
 
 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини