Как в Димитровград сбъднаха мечтите и осигуриха вълшебни изживявания на 4-ма младежи -ДОБРИЯТ ПРИМЕР

    Собственичката на един от най-големите центрове за красота в региона, студио La Reina, сбъдна мечтите за приказен абитуриентски бал на 4-ма младежи от Димитровград. С тази безвъзмездна благотворителна инициатива бе даден пример на бизнеса в града и поставено символично начало на една бъдеща традиция, в която фирми и организации могат да помагат на младежите да изживеят достойно мечтите си за незабравимо завършване на средното си образование.

    От студио La Reina са покрили изцяло разходите на младежите по празничната им вечер, като са им осигурили козметичните процедури, облеклото за бала, екскурзия до Турция, лъскавите автомобили за изпращането, фотосесия, кувертите за празненството, почерпка и всичко което е нужно, за да се почувстват специални и щастливи за завършването си. Младежите, на които е било подсигурено изживяването, което се случва веднъж в живота, са били посочени от училищата, в които са учили.

    От студиото за красота споделиха, че са направили всичко, за да бъде незабравимо изживяването на младежите - Мария от ЕГ "Иван Богоров", Ирина от ПМГ "Иван Вазов", Величко от СОУ "Любен Каравелов и Ивайло от ПГ "Асен Златаров". Децата са били закарани на екскурзия в южната ни съседка Турция, където са били избрани и закупени костюмите, роклите, обувките и аксесоарите за специалната вечер. В салона La Reina са извършени всички естетически процедури, прически, екстеншъни, грим и други. Със съдействието на собственика на фирма Чавдаров и Бюти бар е бил осигурен транспорта до червения килим на голямата сцена в центъра на града. От La Reina са платили кувертите за ресторанта, в който се е провела празничната вечер. Фотографът Николай Добрев е откликнал на поканата да направи фотосесия на младежите и техните роднини.

    Тази постъпка влиза в нашата рубрика ДОБРИЯТ ПРИМЕР, като се надяваме примерът, който даде собственичката на студио La Reina Атанаска Русева, да прерасне в традиция и през следващата година фирмите и хората, които искат да дарят незабравимите спомени, да го направят с общи усилия и тази подкрепа да стигне до повече деца от града. Всеки заслужава да изживее една разкошна и приказна вечер по случай завършването на средното си образование.

    снимките към материала са ни предоставени от студио La Reina със съгласието на младежите и семействата им

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини