Френските власти започнаха разследване по жалбата на децата на Ален Делон срещу компаньонката на баща им

Жалбата на децата на Ален Делон срещу партньорката на баща им доведе до предварително разследване, съобщи АФП. Според изявлението на прокуратурата се прави проверка за психически тормоз. 

Прокуратурата реши да предприеме действия заедно с разследващите органи в Орлеан и Монтаржи, се казва в съобщението на прокурора Жан-Седрик Го.

През тази седмица бяха подадени две жалби от членове на семейство Делон срещу жената, описана като "компаньонка" на голямата звезда на френското кино Ален Делон. Той е на 87 години. 

Първото оплакване е от трите деца на Ален Делон. В нея се описват случаи на психически тормоз, приемане на личната кореспонденция на актьора вместо него, малтретиране на животно. Децата на Ален Делон описват поведението на жената като агресивно. Според тях тя получава пратки и съобщения, предназначени за баща им и удря кучето му. Ален Делон е подписал декларация към подадената жалба, което означава, че той се присъединява към нея, се казва още в съобщението на прокуратурата. 

Втората жалба е депозирана от най-големия син на Ален Делон - Антони, пред разследващите органи в Париж. Тя съдържа обвинения в психически тормоз, насилие, злоупотреба и жестоко отношение към животно. Адвокатът на децата на Ален Делон - Кристоф Айела, обяви, че след инсулта на актьора през 2019 г. жената, която се е настанила в дома му, е започнала да става все по-агресивна към френската кино звезда и неговите деца. "Тя се опитва непрекъснато да го изолира от децата му, приятелите , семейството, използвайки различни методи и заплахи".

Антони Делон обяви, че тази ситуация е налице от две години и положението е довело баща му дотам да поиска писмено от жената да напусне дома му. 

Сред известните филми на Ален Делон са "Гепардът", "Басейнът", "Самураят". Той се появява рядко в киното след края на 90-те години. През 2019 г. актьорът получи почетна "Златна палма" от кинофестивала в Кан. 

Компаньонката на Ален Делон - Хироми Ролен, отрича всички обвинения, отправени от наследниците на актьора. Ясин Бузру, адвокат на Ролен, обяви, че неговата клиентка ще подаде жалба срещу децата на Делон и охранители, упражнили насилие върху нея. Жалбата ще бъде придружена от медицински документ, допълни адвокатът, цитиран от АФП.

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини