Кола от Нидерландия се преобърна на АМ „Марица“ заради движение с несъобразена скорост

Лека кола Ауди Q5 от Нидералндия се е обърнала на АМ „Марица“ в посока към Турция в петък, съобщават от полицията. Автомобилът е шофиран от 42-годишна жена. Причината за инцидента е движение с несъобразена скорост с пътните условия и интензивността на движение. При навлизане в десен завой водачката изгубила контрол над управляваното возило, то  се ударило в мантинелата и се преобърнало в крайпътната канавка. Водачката е изпробвана за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна. Съставени са акт за установяване на административно нарушение и наказателно постановление.
 
Същия ден по обед в Хасково е ударен пешеходец на ул. „Руен“.
41-годишния мъж бил блъснат от Фолксваген Голф, управляван от 31-годишен от кърджалийското село Храстово.
В случая пешеходецът внезапно е излязъл на пътното платно, в резултат на което е ударен от водача на автомобила, разясняват от полицията. Пострадалият е с охлузване на лява ръка, прегледан на място от екип на спешна помощ и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Участниците в произшествието са тествани за наличие на алкохол, като пробите са отрицателни. Съставени са актове за установяване на административно нарушение и констативен протокол.
 
В събота към от Димитровград към с. Добрич е реагирано на катастрофа на автомобил Опел Вектра, управляван от 69-годишен мъж от Димитровград. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Поради движение с несъобразена скорост, на ляв завой водачът е изгубил контрол над управлението на автомобила и се преобърнал в крайпътна канавка. Водачът е без опасност за живота. Съставени са акт за установяване на административно нарушение и констативен протокол.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини