Фитнес инструктор уби бившата си на живо в Instagram

Мъж в Босна уби бившата си съпруга, като предаваше убийството на живо в Instagram. Той е убил още двама души, докато бягал от полицията, съобщават световни медии.

В изявление на полицията в североизточния босненски град Тузла се казва, че освен тримата убити, други трима души са били ранени, преди убиецът "да се самоубие, след като е бил открит и преди да бъде задържан".

Полицията не даде веднага повече подробности.

Мъжът, идентифициран от босненските медии като Нермин Сулейманович от североизточния босненски град Градацац, първо публикува изключително обезпокоително видео в Instagram в петък сутринта, казвайки на зрителите, че ще видят убийство на живо.

След това видеото показва как той взема пистолет и изстрелва куршум в челото на жена. Освен това на видеото се чува плач на дете наблизо.

По време на полицейското издирване заподозреният публикува друг видеоклип в Instagram, в който твърди, че е застрелял поне още двама души, докато е бягал.

Според портала "Дневни аваз" убиецът Нермин Сюлейманович, културист и фитнес инструктор, е свързан с престъпна група, занимаваща се с контрабанда на наркотици.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини