Кънтри и рап начело на класацията на "Билборд" за албуми

Кънтри певецът Зак Брайън оглавява класацията на "Билборд" за албуми за втора последователна седмица, съобщи сайтът на изданието. 

Той е начело  с продукцията "Zach Bryan", смесица от кънтри и рок. За периода на отчитане са продадени 115 000 еквивалентни единици от албума. Миналата седмица Зак Брайън застана начело на чарта за първи път в кариерата си.  

Албумът "Zach Bryan" излезе на пазара на 25 август.  

Втори в класацията Билборд 200 е друг кънтри изпълнител - Морган Уолън, с албума "One Thing at a Time". От него са продадени 84 000 еквивалентни единици за отчетния период. Той се изкачва позиция от миналата седмица. 

На трето място е Травис Скот с "Utopia", от който са продадени 72 000 продадени еквивалентни единици. Рапърът слиза позиция спрямо подреждането преди седмица. 

В челната петица на чарта на "Билборд" за албуми място намира и Джими Бъфет с издадената през 1985 г. компилация от негови хитове "Songs You Know by Heart: Jimmy Buffett's Greatest Hit(s)", от която за отчетния период са продадени 52 000 еквивалентни единици. Изпълнителят почина на 1 септември на 76-годишна възраст.  

Петата позиция в Билборд 200 е за певицата Тейлър Суифт с "Midnights". От албума й са продадени 45 00 еквивалентни единици за отчетния период.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини