Род Уейв задмина Оливия Родриго в класацията за албуми "Билборд 200"

Род Уейв оглави класацията за албуми "Билборд 200", съобщи сайтът на изданието.

Продукцията "Nostalgia" е третият албум на Уейв, който застава начело на класацията. Преди последната седмица на септември албумът има 137 000 продадени еквивалентни единици в САЩ.

Изпълнителят беше начело на класацията с албумите "Beautiful Mind" през 2022 г. и "SoulFly" през 2021 г.

След Тейлър Суифт Род Уейв е едва вторият изпълнител, достигал до номер едно през всяка от последните три години.

Албумът "Guts" на Оливия Родриго достига до номер 2 с продадени 134 000 еквивалентни единици през втората седмица от дебюта си.

Едноименният албум на певеца Зак Брайън остава на трето място с продадени 79 000 еквивалентни единици. На четвърта позиция е "One Thing at a Time" на Морган Уолън със 76 000 еквивалентни единици, което е спад от три процента в сравнение с продажбите му през миналата седмица.

Албумът "SOS" на певицата Сиза се качва от шесто на пето място в класацията с 53 продадени еквивалентни единици, което е с цели 17 процента повече в сравнение с миналата седмица. Травис Скот пада от 5-о на 6-о място с албума си "Utopia". Продажбите му през отчетния период се равняват на 47 000 еквивалентни единици.

Челната десетка на "Билборд 200" се допълва от албума "Genesis" на Песо Плума, който заема седмо място. "Midnights" на Тейлър Суифт е под номер 8, а "Dangerous: The Double Album" на Морган Уолън заема девета позиция. На десето място е саундтракът на филма "Барби". Това е с едно място нагоре в сравнение с миналата седмица, когато заемаше 11-о място.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини