БСП откри кампанията си за местните избори в Кърджалийско, млади и стари са един до друг „За по-добър живот”

      БСП откри кампанията си за местните избори в Кърджалийско с митинг-концерт, като млади и стари застанаха един до друг зад слогана „За по добър живот”. Членове и симпатизанти на партията от цялата област се събраха в Розариума под Паметника на първата целувка, за да изразят подкрепата си за своите кандидати за кметове и общински съветници.

      Общинският лидер на БСП в Кърджали Георги Кючуков подчерта, че младите настъпват в БСП. Те са на ход.Като пример посочи кандидатската листа в Кърджали, в която 80% от номинираните са под 35 години. Кампанията ще бъде нестандартна, младежка, енергична.Тя ще бъде най-толерантната, обеща Кючуков. Той посочи,че именно заради младежките послания кампанията се открива под Паметника на първата целувка, който е знаков за генерации социалисти.Те ще подходят към изборите сериозно и отговорно.

      Кандидатът за кмет на Община Кърджали Константина Карабоюкова посочи, че бъдещето принадлежи на младите хора. Всеки един от нас застава със името си зад идеите на партията. Листата е формирана от мечтатели.Грижата за града е като грижа за едно семейство, само,че по-голямо, каза още Карабоюкова.

      Младежки лидери от страната дойдоха в Кърджали за да изразят подкрепата си за Константина Карабоюкова. Те подчертаха активността и в сферата на екологията.Призоваха да се гласува с №1 за Тити и БСП.

      Млади хора украсиха откриването на предизборната ни кампания. Кърджали има нужда от нови лица.Това каза областният лидер на БСП и водач на листата в Кърджали Милко Багдасаров.

      Бяха представени водачите на кандидатски листи по общини: Съби Бозов в Ардино; Ясен Устренски в Джебел; Бекир Али в Черноочене и Веселин Башев в Кирково. Кандидатът за кмет на община Крумовград Ангел Александров посочи,че номинираните за кандидатски листи са показали смелост и отговорност.Те се борят за честно и прозрачно управление. Венелин Башев бе категоричен, че кампанията ще донесе нови позитиви на БСП.

      В празничната програма се включиха танцов клуб „Пъстро хоро”с ръководители Алексей и Тонка Настеви, ансамбълът за народни танци към  Дома на културата с ръководител Мариана Ликова, певиците Вера Бурмова и Диляна Делчева и др.

     Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Автор:Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET
    Последни новини