Кандидатите за съветници от „Спаси Хасково“ – „Ние идваме“ с идеи за справяне с пътния трафик и обновления

    Местната инициативна група „Спаси Хасково“, която се регистрира за местните избори чрез „Ние идваме“, представи днес листата си с кандидати за общински съветници.

    Групата е под №30 в бюлетината и бе представена от водача Марин Райчев, който е предприемач, председател и един от учредителите на „Спаси Хасково“. Той е основател на успешен бизнес, който повече от 30 години е лидер на пазара на външна реклама в България, носител е на множество награди на Съюз „Произведено в България“.

    В листата има професионалисти от различни области - архитекти, инженери, икономисти, юристи, IT експерт, застрахователи, счетоводител. Целият екип може да видите тук.

    Втори в листата е архитект Валентин Маринов, който има солиден опит в инвестиционното проектиране, устройственото планиране и урбанизма. Притежава административен и управленски опит. „Със своя опит като архитект смятам, че мога да бъда полезен за развитието на нашия град. Като общински съветник аз ще работя за разрешаване на неговите проблеми. Един от тях е пътният трафик – трябва да имаме много пробиви на улици. Трябва да обновим публичните пространства, междублоковите пространства. Хасково може да има нов модерен облик, затова ние идваме“, каза Маринов.

    Трети в листата е икономистът Мартин Узунов, който е бивш заместник областен управител на Хасково, изпълнявал е длъжността областен управител, има дългогодишен опит в частния сектор и в международна компания. „Община Хасково има огромен инвестиционен потенциал, който трябва да бъде реализиран. Като общински съветник аз ще работя за създаването на нова индустриална модерна зона, която да привлече инвеститори от международен и местен сектор. Много важно е Общината да обърне внимание на маркетинговата стратегия, която да покаже силните й страни в България и чужбина на международни форуми. Ние идваме, за да го направим с бюлетина №30“, каза Узунов.

    Четвърти в листата е предприемачът Мартин Деспов. „Искам Хасково да се превърне в един по-чист и по-красив град. Моята основна мисия и цел е да постигнем справедливо, ефективно и прозрачно управление на средствата за общинския бюджет. Важна цел е да успеем да подобрим инвестиционния климат в общината, като активно и категорично подпомогнем местните съществуващи компании, тъй като те са изправени пред редица предизвикателства и проблеми“, каза Деспов.

    Пети в листата е предприемачът Васил Захариев. „Тези, които ме познават знаят, че съм постигнал всичките си амбиции и мечти и затова считам, че е дошъл моментът да дам своя принос за добруването на общността, в която живеем. Искам да работя за това градът ни да има прозрачно управление без корупция. Трябва да направим всичко възможно Хасково да предлага успешна реализация на младите хора, за да останат тук. Ето затова: „Ние идваме“, каза Захариев.

    В заключение Марин Райчев заяви: „Ние наистина имаме добри идеи и смятаме да ги реализираме, но не трябва да забравяме и малките населени места. Ще работим за възстановяване на здравните пунктове по селата. Ще съдействаме за мобилни аптеки. Искаме Общинска полиция да патрулира ежедневно по малките населени места. Искаме да бъде монтирано видео наблюдение“.

    „Спаси Хасково“ е една от политическите формации, която подкрепя независимия кандидат за кмет на община Хасково Николай Ставрев, който присъстваше на представянето на листата. Той пожела на съмишлениците си здраве,късмет и попътен вятър към по-доброто бъдеще за Хасково. „Всички заедно, които сме тук, можем да направим много за нашия град“, каза кандидат-градоначалникът.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини