Кайли Дженър се усмихва загадъчно на въпрос за гаджето ѝ Тимъти Шаламе

Кайли Дженър не може да сдържи усмивката си, когато я питат за гаджето ѝ Тимъти Шаламе. Изглежда, че риалити звездата е много влюбена в актьора, след като отказва да коментира връзката си с него, но видимо се развълнува, когато интервюиращият споменава неговата работа.

Звездата от предаването „Кардашян“ беше попитана какво мисли за филма на актьора от 2021 г. „Дюн“ по време на интервю със списание WSJ, публикувано в сряда. „Наистина обичам този филм“, казва тя с усмивка, без да засяга темата „Шаламе“ повече.

Вместо това 26-годишната Кайли предпочита да говори за манията си по други научнофантастични филми и предавания, разкривайки, че е гледала сериала „Домът на Дракона“ на HBO пет пъти.

Красивата брюнетка и 27-годишният актьор от „Призови ме с твоето име“ за първи път предизвикаха слуховете, че са двойка през април, когато вътрешен човек каза пред Entertainment Tonight, че двамата се виждат, но без да имат сериозни намерения един към друг.

Тогава източникът каза: „За нея наистина е забавно да се среща с мъж, който е много по-различен от мъжете от предишните ѝ връзки.“ Вътрешният човек добави: „Това е ново и вълнуващо преживяване за Кайли.“

След месеци на пазене на романса си в тайна, двойката най-накрая се появи публично за първи път на един от концертите на Бионсе от турнето ѝ Renaissance World Tour в Лос Анджелис през септември. Тогава Кайли и Тимъти не се свениха да си разменят няколко страстни целувки, въпреки че бившият на Дженър – рапърът Травис Скот, от когото тя има 5-годишна дъщеря Сторми и едногодишен син Ейър, също беше в тълпата.

Шаламе, от своя страна, в миналото е имал връзки все с красиви и известни звездни наследници, а именно с дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради – Лили-Роуз Деп и с дъщерята на Мадона – Лурдес Леон. 

Колкото до фотосесията и интервюто на Кайли за новото издание, основателката на Kylie Cosmetics по-скоро иска да акцентира върху стартирането на своята нова модна марка Khy.

Звездата казва, че първата ѝ колекция се фокусира върху дрехите от изкуствена кожа. В снимките за корицата на изданието Кайли показва няколко дрехи на Khy – от дантелена червено-синя рокля до дълъг до земята тренчкот от изкуствена кожа.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини