"Алтернативата на гражданите" - 500 000 лв. годишно повече в общинския бюджет, ако съветниците се откажат от заплати

„Алтернативата на гражданите“ днес представи общинските си съветници за новия ОбС - Димитровград на пресконференция по повод отминалите избори. Съветниците от листата на местната коалиция са кандидат-кметът им Стефан Димитров, Снежана Ангелова, Иван Евлогиев, Габриела Бушева, Антония Филева, Мартин Колев, Валентина Кунева и Елена Тодорова.

Стефан Димитров и колегите му благодариха на 4 000 избиратели, които са ги подкрепили на вота в неделя. Те заявиха, че ще работят за решаване на проблемите на община Димитровград и ще акцентират върху малките населени места в общината. От коалицията отправиха предложение към всички съветници в новосформиралия се общински съвет, да се откажат от възнагражденията си, с което ще се отделят около половин милион лева, които могат да бъдат насочени не само към проекти, но и за подобряване на условията на живот в малките населени места.

На въпроса за коментар относно разпространения в социалните мрежи, непосредствено преди изборите клип, на който той сваля предизборни транспаранти на опонента си, Стефан Димитров каза само "има проверка която в момента тече, за да не възпрепятстваме проверката, след нея ще коментирам".

Повече от пресконференцията гледайте във видеоматериала към статията.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Да
    Да бе,
    16 0
    20:16, 1 ное 2023
    да се откажат от заплатите :-) не ми се вярва. А иначе ще е добре да стане.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини