Канят гражданите на Димитровград на публична дискусия и обсъждане за Национална карта на социални услуги

На основание чл. 49, ал. 2 от Наредба за планирането на социалните услуги, в рамките на организирано от Агенцията за социално подпомагане обсъждане по чл. 48 от Наредба за планирането на социалните услуги /30-дневен срок/, Кметът на Община Димитровград отправя покана към местната общност, жителите на Общината, ръководители и представители на частни доставчици на социални услуги, членовете на Съвета по въпросите на социалните услуги в Община Димитровград и всички заинтересовани страни за участие в публична дискусия и обсъждане на изработени от Агенция за социално подпомагане:

Анализ на потребностите на национално ниво от социални и интегрирани здравно-социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет;

Предложение за Национална карта на социалните услуги, в частта за социалните услуги за Община Димитровград.

Публичната дискусия и обсъждане ще се проведат на 07.11.2023 г. от 15:00 ч. в Заседателна зала, етаж 2, в  Община Димитровград, на адрес: гр. Димитровград, бул. „Г.С.Раковски” № 15.

Изготвените Анализ и Предложение са достъпни на официалния електронен сайт на Агенцията за социално подпомагане.

Достъп до документите в посочения линк е осигурен и чрез публикуването му на официалната електронна страница на Община Димитровград, в секция „Актуално”, раздел: „Административни актове; Правилници, програми, стратегии”.

Предложения, мнения и препоръки към документите се приемат на място, в Център за административно обслужване на гражданите, в административната сграда на Община Димитровград, на адрес: гр. Димитровград, бул. „Г.С.Раковски” № 15, или на e-mail:  expzdrave@dimitrovgrad.bg до 17:00 часа на 09.11.2023 г.

Предложения, мнения и препоръки, подадени след крайния срок няма да се разглеждат. До изтичане на срока за подаване на предложенията, всеки гражданин може да промени, допълни или оттегли предложението си.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини