David Guetta с новото видео

David Guetta разкрива нов футуристичен музикален видеоклип за последния си сингъл.

„Big FU“ е с участието на афропоп сензацията Ayra Starr и чикагската рап звезда Lil Durk.

Създаден от всепризнатия режисьор Shapxo, видеото включва Lil Durk и Ayra Starr, заобиколени от герои с изрисувани тела в авангардни тоалети, танцуващи на ярко бял фон. Дръзките визуализации са перфектният акомпанимент за редкия, новаторския аранжимент на David Guetta за „Big FU“, както и комплимент към успешното изкуство, предоставено от аплодирания от критиците френски уличен артист и сътрудник на Guetta, Mr Brainwash.

След поредица от денсинг хитове идва освежаваща промяна в темпото, с новия сингъл „Big FU“, който показва неочаквано хаус влияние от страна на продуцента David Guetta. Френският диджей създава лек електро груув около заразителна фънк бас линия. Мощните, наситени с реверберация вокали на Ayra Starr осигуряват незабравимата мелодия. Мелодично синтезаторно звучене и дързък текст от Lil Durk завършват микса, което води до успешния хит. 

Хитовете продължават да идват от David Guetta. По-рано тази година той завладя и световния ефир с мегахита „Baby Don't Hurt Me“ с участието на двете поп мегазвезди Anne-Marie и Coi Leray. Той пристигна като дългоочакваното продължение на Spotify глобално №1 и стрийминг чудовище - „I’m Good (Blue)“. Парчето донесе на Guetta неговата единадесета номинация за Grammy, като получи номинация за „Най-добър денс/електронен запис“, събра 2,2 милиарда глобални стриймвания, класира се на #1 в официалните класации в 11 страни и достигна #1 в Топ 40 на САЩ и Денс радио класации на САЩ. 

Guetta не е спрял дотук. Съвсем скоро той пусна колаборацията си със Zara Larsson „On My Love“, която вече бързо наближава 20 милиона стриймвания, докато по-рано през лятото имаше сингли с MORTEN, Bebe Rexha, Shouse и други. Да не говорим за работата му по ремиксите, които създаде през 2023 г. с успешни преработки на cassö, „Prada“ на RAYE и D-Block Europe с Hypaton и „Apaga La Luz“ на Tony Touch, както и други. „Big FU“ напомня за предишните хитове „Drive“ с Black Coffee и „Memories“ с Kid Cudi, много обичани колаборации от предишния му каталог. 

Последният му сингъл е с вокалите на Ayra Starr. Съчетавайки уверен текст с афро-поп и копринено R&B звучене, нигерийската певица и автор на песни се издигна и направи национален успех с дебютния си албум от 2021 г. 19 & Dangerous, и оглавяващия класациите хит - „Bloody Samaritan“. Подписа договор с влиятелния лейбъл Mavin Records на Don Jazzy и оттогава тя си сътрудничи с изпълнители като Ladipoe, Kelly Rowland, Tiwa Savage и Magixx, както и издава солови сингли като „Stars“ и „Rush“. 

Чикагският рапър Lil Durk е водещ член и основател на колективния и звукозаписен лейбъл Only the Family (OTF). Durk спечели одобрение с издаването на своята поредица микстейпи Signed to the Streets, което доведе до звукозаписна сделка с Def Jam Recordings, в рамките на която той издаде два студийни албума. През 2020 г. Durk направи първата си поява в Billboard Hot 100 със сингъла „Viral Moment“, а комерсиалното му възраждане продължи със сингли като „3 Headed Goat“ (с участието на Polo G и Lil Baby), „Backdoor“ и „The Voice“; неговото участие в сингъла на Drake от 2020 г., „Laugh Now Cry Later“ и песента на Pooh Shiesty, „Back in Blood“, както и неговите дългосвирещи записи, The Voice (2020) и съвместния му албум с Lil Baby, The Voice of the Heroes (2021 )—първото му издание, което дебютира на върха на Billboard 200. 

David Guetta се издигна до един от най-стриймваните изпълнители в Spotify в световен мащаб, с над 42 милиарда глобални стриймвания и продажба на над 50 милиона записа по целия свят. В кариерата си той три пъти е избиран за най-добрия диджей в света в желаната анкета на DJ Mag 'Top 100' и е един от най-успешните стриймвани артисти, достигайки челни позиции в класациите на I-Tunes над 113 държави и постигайки над 24 милиона глобални последователи в Spotify. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини