Рита Ора се облече като влечуго на Британските модни награди

33-годишната Рита Ора се облече като влечуго и събра погледите на червения килим на Британските модни награди в понеделник вечерта.

Певицата дефилира с ефектна визия, тъй като имаше сребърни шипове, приличащи на такива на динозаври, надолу по гърба.

Тя носеше черна рокля с гол гръб и с охота позираше, показвайки "това произведение на изкуството на гърба й" пред папараците, твърди "Дейли Екпрес".

Шиповете изглеждаха като че са израснали от кожата й, вариращи от по-малки скъпоценни камъни до по-големи надолу по гръбнака й. Ора е известна с дръзките избори на тоалети, припомнят от изданието. Роклята е част от колекцията на Рита в колаборация с магазин Primark.

Роклята на Рита може да се купи по поръчка от утре за £50, като всички приходи ще бъдат дарени на благотворителната организация Breast Cancer Now.

"Този ​​дизайн означава толкова много за мен, не само защото има моето име върху него, но защото всички приходи от роклята ще подкрепят битката с рака на гърдата сега, кауза, която подкрепя хора като майка ми, които се бориха толкова смело и оцеляха в собствените си битки с това коварно заболяване", каза тя. 

Източник: http://life.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини