Джулия Робъртс разкри необичаен трик, който стои зад нейната неостаряваща красота

Със своята емблематична широка усмивка, Джулия Робъртс може да е икона за красота на няколко поколения, но самата тя не се приема твърде на сериозно.

Актрисата се снима за последния брой на британския Vogue. Запитана какво я кара да изглежда млада на 56 години, Джулия отговори с иронично остроумие.

„Мариновам се. Слагам главата си в буркан с марината през седмица за 18 часа. И се консервирам“, пошегува се тя. „Миризмата е ужасна.“

Освен за неостаряващата красота, Джулия говори и за „феминистките“ избори, които е направила в кариерата си и какво е чувството да си едно от най-известните лица в Холивуд.

„Знаете ли, никога не трябва да критикувате избора на другите хора. За себе си аз реших да не се събличам във филмите си“, казва актрисата и добави, че иска да помогне на други жени, които се чувстват под натиск от този факт и смятат, че трябва да се събличат пред камерите.

На въпроса дали някога би се замислила дали да се снима гола във филм, актрисата отговаря: „Знаете, че не се занимавам с това, така че ако ме помолите да направя нещо подобно, то трябва да сте наясно, че това трябва да бъде сдържано. Аз, като майка на три деца, се чувствам по този начин."

В интервюто Робъртс също така признава, че през 1999 г. почти се е отказала да снима филма „Нотинг Хил“.

„Беше ми толкова неудобно. Дори не знаех как да изиграя този човек“, сподели Джулия, която се превъплъщава в образа на Анна Скот във филма. Тя си спомня също, че е имала проблем с костюмите, които е трябвало да носи във филма. Затова в крайна сметка е изпратила шофьор да вземе дрехи от гардероба ѝ.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини