Shakira издаде 12-ти студиен албум

След 7-годишна пауза Shakira официално се завръща на музикалната сцена с новия си студиен албум “Las Mujeres Ya No Lloran”.

В превод на български името на албума означава „жените вече не плачат“. Проектът излиза в период от живота на звездата, в който тя се съвзема от раздяла и продължава живота си и сама отглежда двамата си синове – Милан и Саша.

“Las Mujeres Ya No Lloran” е 12-ти албум в кариерата на латино дивата. Той включва 16 песни, от които 8 чисто нови , 1 ремикс и 7 абсолютни хита, сред които "TQG" с Karol G, "Te Felicito" с Rauw Alejandro и "Copa Vacía" с Manuel Turizo. От днес вече е факт и колаборацията с CardiB – “Punteria”.
 Колекцията е явно свидетелство за устойчивостта и силата на Shakira, която споделя многократно в интервюта през последните месеци, че й се е наложило да събере парчетата от себе си и да ги съедини отново, за да продължи напред живота си като самотна майка.

“Трябваше да преобразя тези травматични преживявания в нещо продуктивно“, споделя Shak в свое медийно участие, дни преди официалната премиера на албума. През 2022 т. тя и футболистът Жерар Пике обявиха раздялата си, а скоро след това стана ясно, че 10 години по-младият Пике има и нова връзка.

Работата по “Las Mujeres Ya No Lloran” е била терапията за певицата, която чрез музика успява да канализира чувства като гняв, отчаяние, разочарование и болка. Проектът разкрива пред публиката на колумбийката едно ново лице на Shakira – на феникса, който се надига от пепелта за нов живот.

Източник: njoy.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини