МВР констатира ниска престъпност в община Димитровград, превантивна дейност и добре свършената работа

Изображение 1 от 2

    Представители на полицията, местната власт и институциите проведоха работна среща в община Димитровград. В нея участваха директорът на ОД на МВР - Хасково ст.комисар Чавдар Георгиев, зам.директорът комисар Иван Расоков, началникът на Районно управление-Димитровград гл.инспектор Християн Христов, кметът на община Димитровград Иво Димов, заместникът му Светослав Стойков, общински съветници, ръководствата на общинските предприятия и звена, директори на училища и детски градини в общината.

    Участниците обсъждаха въпроси, свързани със сигурността, опазването на обществения ред, обстановката по безопасност на движението, добри практики и предстоящи съвместни инициативи по линия на превантивната работа с децата и учениците на територията на община Димитровград.

    Ниските нива на престъпността в общината са показател за активната превантивна дейност на полицейските служители и добре свършената работа от тяхна страна с цел осигуряване спокойствието на гражданите, подчерта директорът на Областната дирекция ст.комисар Георгиев.

    Работните формати са поредица от срещи с кметове, общински съветници, директори на учебни заведения и представители на институции в общинските центрове, с цел подбряване на взаимодействието по отношение на превенцията и осигуряване сигурността на територията на отделните общини и са инициирани от професионалното ръководство на МВР.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини