HBO показа официалния трейлър на Домът на дракона, сезон 2

HBO показа официалния трейлър на дългоочаквания втори сезон на фентъзи драмата на Джордж Р.Р.Мартин - "Домът на дракона". Продължението на предисторията на "Игра на тронове" ще има своята премиера след месец, на 17-ти юни, а действието ще се развива в осем епизода.

Във втория сезон се завръщат актьорите Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Ив Бест, Стив Тусент, Фабиен Франкъл, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс. Сред допълнителните завръщащи се актьори са Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фия Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм.

Сред новите за сериали лица са: Гуейн Хайтауър, Саймън Ръсел Бийл в ролята на сър Саймън Стронг, Клинтън Либърти в ролята на Адам от Хъл, Джейми Кенна в ролята на сър Алфред Брум, Киран Бю в ролята на Хю, Том Бенет в ролята на Улф, Том Тейлър в ролята на лорд Креган Старк и Винсънт Реган в ролята на сър Рикард Торн.

Новият сезон на предисторията на "Игра на тронове" ще продължи да разказва за гражданската война в дома Таргариен и е базиран на книгата "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин. 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини