5 тенденции в пролетните прически и грим

В момента, когато усетим, че наближава времето да свалим тежките зимни дрехи, настроението ни се подобрява като с магическа пръчка, а заедно с него и желанието да освежим външния си вид. Ето няколко предложения как да го направим в съответствие с новите пролетни тенденции.

Права, но не прекалено права коса:
Не, неестествените гладки изправени кичури, които бяха на мода последните няколко години, не се завръщат. Но все пак правата коса ще остане и тази пролет в модните тенденции. Ако имате естествено права коса, сте щастливки. Ако имате вълниста или къдрава коса, все още разчитайте на пресата за изправяне и оставете кичурите си да запазят само малко от естествената си форма, когато сушите косата си и я изправяте с кръгла четка. Имате нужда от пример? Косата на очарователната актриса Ева Мендес обикновено следва тази тенденция за права, но не прекалено права прическа.

Път в средата на главата:
Симетрията отново се връща на мода този сезон. Спомнете си как красивата Сара Джесика Паркър се появи на Оскарите: тя допълваше дългата си рокля на принцеса с големи буйни кичури, разделени право надолу по средата на главата. Моделите с прически с път по средата се перчеха в най-скорошната седмица на модата и сякаш боговете на модата изпращаха на нас, малките хора, съобщение.

Ярко розови нокти:
Посрещнете топлото време тази пролет с ярък топъл нюанс на розовото върху ноктите си. Тези живи весели оттенъци ще добавят забавен цветен контраст към всеки тоалет, с който се накиприте тази пролет.

Светли устни:
Лейди Гага покорява света с бледолилави устни напоследък, но, докато нейния оттенък е малко прекален, по-светлите цветове са на мода тази пролет. Светло розовите устни перфектно допълват кожата с лек слънчев тен, затова сложете на лицето си малко прахообразен бронзов тен, за да се възползвате от целия блясък на тази нова тенденция. Тези нюанси на червилото наистина създават леко и феерично усещане около целия ви грим, което е перфектно за разходка – най-добре на плажа, но може и просто по улицата.

Кафяви сенки за очи:
Нюансите на кафявите сенки за очи бяха навсякъде по лицата на моделите в скорошната седмица на модата. Кафявите сенки са стандартни основни артикули почти винаги, но това, което е различно този сезон е, че тенденцията е да се използват и като молив за очи. Това придава на цялостния грим на очите ви по-лек вид, особено на линията на долните мигли.
Източник: tia.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини