Том Харди отново е Венъм

Венъм е един от най-симпатичните антигерои от комиксите на Marvel, а неговите непрестанни търкания с Питър Паркър са една от причините той да стане толкова иконичен.

Sony вкара Венъм по кината през 2018 г., когато излезе първият филм, в който Том Харди влезе в главната роля. След успеха му последва втори, който не можем да кажем, че се радваше на добро посрещане.

Тази есен се задава и трети - последен филм, който трябва довърши историята на извънземния симбиот. От първия трейлър на "Венъм: Последният танц" разбираме, че отново ще получим познатата доза хумор.

Виждаме, че Венъм и Еди Брок са задобрели в това да работят в екип, когато трябва да наказват лошите. Е, не съвсем, защото извънземният симбиот е доста опърничав и предпочита да действа прибързано.

Но животът ще им се стъжни, когато правителството разбира за съществуването на Венъм и тръгва по петите им. И това не е най-лошото, защото се оказва, че от царството на извънземния симбиот са успели да го намерят и са достигнали до Земята.

"Венъм: Последният танц" е режисиран от Кели Марсел, която заедно с Том Харди е написала и сценария за третия филм, който засега се очертава и последен.

"Венъм: Последният танц" е по кината от 25 октомври.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини