11-годишно момиче от Димитровград прави фурор в международното кино

    11-годишната Ивана Върбанова от Димитровград прави фурор в киното. Само преди дни тя завърши участието си в трети американски филм.  Момичето работи за международни продукции,  където си партнира с известни американски актьори.  

    Ивана започва кариерата си, когато е едва 5-годишна, разказа майка й Нина Върбанова. Първоначално работела по реклами за детски дрехи и обувки, впоследствие била забелязана от продуценти и започнала кариерата си и в международното кино.

    Това, което впечатлило продуцентите най-много  били чарът, дяволитата усмивка и най-вече страхотно излъчване на момичето. Ивана Върбанова харесала на продуцентите и заради  естественото си държание пред камерата. Тя  бързо се справяла с всички поставени задачи по снимачния процес.

    Само преди дни малката чаровница завърши поредното си участие в американска продукция, която ще излезе под името „Fligh 298“ (Полет 298). Снимачният процес преминал в Кино-студио „Бояна“, а чаровницата била ангажирана за 3 седмици. Екипът, с който си партнирало момичето бил от изцяло млади актьори. Тя работила с Том Бритни, Холи Уайт и Джорджина Леонидас, която е играла в Хари Потър. Режисьор на „Полет 298“ е Стивън Куейл, който е работил по хитови продукции като „Аватар“ и „Титаник“.

    За Ивана това е трети американски филм. Първото й участие било в „The Piper“, след това е играла и в „Червената Соня“.

    „Много ми харесва. Не се притеснявам от камерата. Снимаме по цял ден, но не ми тежи, напротив забавно е. Научавам много нови неща. Нямам притеснения и от американските актьори. Всички са страхотни професионалисти и се държат приятелски с мен“, казва 11-годишната димитровградчанка.

    По време на всички снимки Ивана разказва на колегите си и за родния Димитровград, който вече е популярен и сред американците. Въпреки филмовите ангажименти, чаровницата е и отлична ученичка. Тя е безкрайно благодарна на ръководството и всички преподаватели в  училище „Алеко Константинов“. Ивана е най-признателна на своята първа учителка Лора Вълчева и на сегашната си класна Лушка Тонева за непрекъснатата подкрепа и кураж. 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини