350 лв. месечно за експерт с юридическо образование дават в Димитровград

350 лева месечно за старши експерт с висше икономическо, юридическо или техническо образование обяви димитровградското Бюро по труда. Двугодишен професионален опит, задължително владеене на чужд език и умения по MS Office и Интернет се очаква от кандидатите. На прага на следпразничната работна седмица актуални са и офертите за десет вакантни места за шофьори на такси. Завършен поне седми клас и издържан психо-тест за водач на МПС, издаден от ДАИ, се изисква от мераклиите.

Общо 42 са свободните работни места, заявени от потенциалните работодатели. За леката промишленост са търсени двама шивачи на трикотажни облекла, четирима шивачи с опит в изработката на цялостни изделия и двама окачествители на дрехи. За последната позиция е заложено условието за поне 5-годишен стаж по специалността и завършено средно образование. Подобен ценз се очаква и от кандидатстващите за оператор на машина за пакетиране.

Осем за свободните работни места за сервитьори, едно – за барман. По-голямата част от тях ще са на сезонна заетост по родното Черноморие. За град Китен са и щатните бройки за две миячки, трима работници в кухня и пет готвачки. Категория “С+Е” за правоуправление на МПС и опит се изисква за обявеното отпреди седмици място за шофьор за международни превози на товари.

Подробности за вакантните щатни позиции може да получите на телефон 0391/6 20 12, както и на място – в Дирекция “Бюро по труда”, площад “България” №1, стая №6.

Източник: dgpazar.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини