Вакантни места за двама педагози, в Димитровград бизнесът залага на безработни със завършен 7-ми клас

Свободни места за двама учители – с начална педагогика и с история и география, обявиха на прага на новата работна седмица посредниците от димитровградското Бюро по труда. Освен тях, с висше образование се очаква да е и кандидатът за вакантната позиция на старши експерт. От него се изисква завършена юридическа, икономическа или техническа специалност.

Общо 46 са свободните работни места, заявени за настъпващата седмица от работодателите в Димитровград и региона. Търсени продължават да са десет шофьори на таксиметрови автомобили. Изисква се поне завършен седми клас, правоуправление на МПС и успешно преминат психо-тест, потвърден от ДАИ.

Чистачка и заварчик на медни тръби допълват новите предложения, отправени към останалите без препитание. За поредна седмица са заявени и дузина щатни позиции в областта на хотелиерството и ресторантьорството. Те са по сезонна заетост по родното Черноморие. За Китен са необходими шест сервитьорки, петима готвачи, трима работници в кухня и миячка. Квалификация, натрупан стаж и поне основно образование се изисква от мераклиите.

За леката промишленост се търсят шестима шивачи на трикотажни изделия, окачествител на дрехи и оператор на машина за пакетиране, показва справка в актуалния листинг на трудовите посредници. Повече информация може да получите на тел. 0391/6 20 12 или на място – Дирекция “Бюро по труда”, площад “България” №1, стая №6.

Източник: dgpazar.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини