Преглед на пресата в Димитровград

Регионалният седмичник "Тракия 21 век" е от днес на вестникарския пазар. Темите в него - Хасковска фирма спря 10 милиона за Хасково. "Монолит" купи тръжната документация и пусна жалба до КЗК. Темата на веснника - Внимание! Добитък по асфалта. Как две наредби спъват работата на общинските служители и ветеринари при проверките на нарушенията, четете на стр 3. Ликвидират 56 гаража, строят улица  и комплекс - четете на стр. 4. 65 отсвириха матурата по Български език - репортаж за това как са протекли матурите в Димитровград - на същата страница. Евродепутат лобира за канала на левия бряг - Слави Бинев  помага за бързото разрешаване на проекта.

Ексшеф на РПУ набъркан в отвличане. Става дума за бившия началник на РПУ-Харманли Нено Ненов. Съдят Лещански в понеделник, пише още вестник "Тракия 21 век". От същата страница 5 научаваме, че са резнали безплатното поливане на земеделците в региона.

Страници 6 и 7 са посветени на Дните на поезията в Димитровград . Много спорт на 11 страница и шарената 12 станица с любопитните теми.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини