Баловете в Димитровград - сватбени рокли и сексапил

40 абитуриенти от СОУ "Васил Левски" празнуват тази вечер завършването си в известно димитровградско заведение. Както повелява традицията, имитирайки Холувид по нашенски колона от лъскави возила премина по централните градски улици и спря пред мястото на купона. От колите слезнаха младежи и девойки в ярки сватбени рокли и пишни прически. Близки и роднини чакаха да поздравят зрелостниците и снимаха на поразия. Стана ясно и каква е модната линия тази година - колкото по пищно, толкова по-добре. Цветовете - розово, лилаво, червено и разбира се класическото черно. Заради тоалетът си, една от симпатичните абитуриентки дори можеше да бъде объркана с булка. Момчетата бяха по -предвидливи и за празничната нощ заложиха на свободните костюми с различни закачливи аксесоари, за да могат да танцуват.

Иначе всичко ставаше под зоркия поглед на полицията, която се грижеше за реда при посрещането на младите хора пред заведението. Тя съпроводи и колоната от автомобили по улиците, за да не се стига до различни неприятни инциденти.

Абитуриентите пристигат....

Пожелаваме си много успехи в живота и всеки да намери себе си, казваха младите хора, приемайки поздрави от близки и роднини. Зрелостниците нямаха търпение да влезнат в заведението и веселбата да започне. За тази празнична нощ и престой на хотел в морето абитуриентите са броили 250 лв. Утре завършването си ще празнуват от ЕГ "ИВан Богоров", а на 27.05 е балната нощ на ПМГ "Иван Вазов"

Черното е винаги актуално
Абитуриенска мода 2010
И в СОУ "Васил Левски" завършва едно познато ТВ лице

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини