"Сексът и градът" излезе начело у нас

Втората част на филмовата версия на "Сексът и градът" е на първа позиция сред най-гледаните филми у нас, сочат данните събрани от киносалоните в българският бокс-офис.

Историята на четирите нюйоркски приятелки Кари, Шарлот, Миранда и Саманта е гледана от близо 26 000 души през уикенда и е събрала над 217 хиляди лева.

На втора позиция според приходите си за този уикенд е Дисни-приказката "Принцът на Персия: Пясъците на времето". За първите десет дни от излизането му на екран у нас филмът е гледан от над 77 хиляди зрители и е събрал около 642 хиляди лева.

На трета позиция в бокс-офиса е "Мисия Лондон". Сатиричната история на режисьора Димитър Митковски вече е гледана от 320 383 зрители и има приход 2 326 636 лева.

"Робин Худ" на Ридли Скот с Ръсел Кроу е гледан от близо 50 000 зрители и е събрал 392 хиляди лева приходи. На пето място в топ 10 е премиерният за уикенда "Операция "Четири лапи", следван от документалната 3D-история "Светът на Океаните", анимационният 3D-филм "Как да си дресираш дракон", 3D-екшънът "Сблъсъкът на титаните", след които са комедията "Скатавки" и екшънът "Железният човек 2".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини