Лили Иванова става жури в музикално шоу на Нова

Естрадната прима Лили Иванова май ще заработва като жури в новото музикално-танцувално предаване, което тръгва по Нова телевизия наесен, научи първи lifestyle.bg.

Клюкари от музикалните среди издадоха пред нас, че естрададжийката, която по принцип отказва подобни изяви, приела да се срещне с хора от екипа на бъдещото шоу, за да обсъдят подробностите по евентуалната им съвместна им работа.

Какъв хонорар ще й бъде предложен и дали той ще я удовлетвори, предвид факта, че Лили има най-високата тарифа в България, не е ясно. Във всеки случай, ако тя приеме предложението, това означава, че или телевизията е решила да направи сериозна инвестиция в нейно лице, или звездата вече се навива да работи срещу по-скромно възнаграждение.

Припомняме, върлата конкурентка на примата Йорданка Христова бе жури в първия "Мюзик Айдъл", който бе продуциран от фирмата на Слави Трифонов "Седем осми". Дали от октомври и Лили ще оценява по телевизията музикални и танцови таланти, остава да видим.

Bailando por un Sueño, както е оригиналното заглавие на шоуто, е риалити формат на мексиканската телевизионна компания Televisa. В него известни личности партнират на неизвестни хора, които искат да реализират своя съкровена мечта. А мечтата се сбъдва само при едно условие - блестящо представяне на танцови, певчески и други умения.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини