12 °C

Летен график на детските градини в Димитровград

Само една димитровградска детска градина няма да работи през юли, а през август три градини ще бъдат затворени. Следващия месец бившата градина "Приказка" няма да приема деца, а през август врати затварят градините "8 март", "Звънче" и ОДЗ "Райна Княгиня". В останалите детски заведения в общината ще има различен брой дежурни групи, каза старши експерта в социалната дирекция в общината Минка Стоянова. Ето и пълния списък с работещите градини и групите в тях:
  
№ по ред
Наименование на ЦДГ/ОДЗ
Адрес
Месец
Брой групи
1
ЦДГ № 1
ул.„Владимир Поптомов”
№ 8
юли
август
     3
     няма
2
ЦДГ № 1
ул.„Владимир Поптомов”
№ 4
юли
август
     4
     4
3
ЦДГ № 1
ул. „Христо Г. Данов” № 14
юли
август
     3
     4
4
ОДЗ № 2
ул. „Поп Андрей” № 2
юли
август
     6
      няма
5
ОДЗ № 2
ул. „Братя Миладинови”№ 2
юли
август
      няма
      4
6
ОДЗ № 3
кв. Марийно
юли
август
      2
      2
7
ОДЗ № 3
кв. Черноконево
юли
август
      2
      2
8
ОДЗ № 4
ул. „Капитан Петко войвода” № 19
юли
август
      4
      3
 9
ОДЗ № 4
ул.„Христо Смирненски”№ 1
 
юли
август
      2
      2
10
ОДЗ „Слънце”
ул. „Патриарх Евтимий”
№ 10
юли
август
      4
      4
11
ОДЗ „Райна Княгиня”
ул. „Девети май” № 1
 
юли
август
      4
       няма
12
ОДЗ „Райна Княгиня”
ул. „Волгоград” № 7
юли
август
       4
       6
13
ОДЗ „Лилия”
кв. Изток
юли
август
       4
       4
14
ОДЗ „Д-р Т. Стоилов”
гр. Меричлери
юли
август
       2
       2

 За периода от 01.08.2010г. до 31.08.2010г., децата от ЦДГ № 1, ул. „Владимир Поптомов”№ 8 (бившата ЦДГ „Звънче”), ще бъдат пренасочени към бившата ЦДГ „Роза” на ул. „Христо Г. Данов” № 14.

За периода от 01.07.2010г. до 31.07.2010г., децата от ОДЗ № 2, ул. „Братя Миладинови” № 2 (бившата ЦДГ „Приказка”), ще бъдат пренасочени към ОДЗ № 2, ул. „Поп Андрей” № 2 (бившата ОДЗ „Осми март”).
 
Поради стартиране на ремонтни дейности, децата от ОДЗ № 2 (бившето ОДЗ „Осми март”) и ОДЗ „Райна Княгиня”,  ще  бъдат преместени в сградите на ОДЗ № 4, ул. „Капитан Петко войвода” № 19 (бившето ОДЗ „Пролет”) и  ул. „Христо Смирненски” № 1 (бившата ЦДГ „Радост”), за периода от 19.07. до 3.09.2010г.
 
 
 
 
 
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 12.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ще ви предложи благоприятните възможности, които ще ви доближат до целите, които сте си поставили. Е, ще има и такива, които ще се носят по течението, необезпокоявани от нищо и без амбиции за бъдещето си. Ако сте сред тях помислете за близките си, със сигурност ще откриете поне една причина, заради която да стенете по-активни.
12 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Големи успехи днес очакват онези от вас, които се занимават с търговска или рекламна дейност. Постепенно излизате от застоя и реализирате успехи, многократно надвишаващи очакванията ви. Сега е момента да предприемете решителни действия и да следвате докрай намеренията си. Подкрепа в това отношение са вашите близки, които неотлъчно ви подкрепят.
12 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес успявате да преодолеете трудност в делови план, което ще ви отвори много нови възможности. Не се отказвате лесно от намеренията си и се опитвате да ги осъществите по всякакъв начин. Откривате ценен партньор в лицето на човек, с когото ви предстои да работите заедно. Пред вас се открива възможност, която наистина не е за изпускане, затова не губете време.
12 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Активността ви на работното място ще бъде силно изразена и това ще се отрази добре на финансите ви. Умението ви аргументирано да убеждавате ще ви помогне да спечелите за своя кауза хора, чиито финансови възможности са известни. Гаранциите, които ще ви дадат ще ви помогнат да се впуснете смело в свой проект.
12 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
С добрите си идеи и бързото им изпълнение ще впечатлявате и превъзхождате конкурентите си. Насочете творческият си порив в желаната посока и ще постигнете целите си. Настъпи и вашето време. Мислете позитивно и в никакъв случай не допускайте да ви обземат съмненията от последните дни.
12 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Ще останете доволни от контактите, които установявате днес. Те ще ви отведат в друга среда, където пътя до успеха е на една ръка. Всяко нещо, с което се захванете през този ден ще ви донесе удовлетворение. Възможни са измами и загуби на лични вещи. Привлечени сте от очарователна личност.
12 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Приемете нещата такива каквито са. Съсредоточете се върху това, което е по силите ви да промените. Притежавате вярна преценка и спокойно можете да й се осланяте. Денят ви предлага добри възможности за напредък в професионален аспект. Инвестиции в недвижими имоти ще се възвърнат многократно.
12 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Идващите дни носят много предизвикателства за вас и близките ви. Имате реални шансове значително да подобрите материалното си състояние, както и да изгладите всички възможни недоразумения у дома. Възползвайте се. Духовното ви израстване е свързано с преодоляване на препятствия, някои от които вече са отминали.
12 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се даде да реализирате идеи, свързани с подобряване интериора на дома. Не позволявайте на дребните неща да попречат на работата ви, намерете решение и продължете. Развития, свързани с децата и семейството, подобряване на взаимоотношенията ви и подреждане на делата ви. Посещение от неканени гости, но няма да сте разочаровани.
12 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Кратко пътуване по работа ще се наложи на някои от представителите на знака. Внимавайте обаче ако ви се налага да работите с жени, възможни са уловки. Добри новини, относно ваш бивш проект ще повишат самочувствието ви. Не прибързвайте с решението си относно нещо, касаещо ваши близки. Нещата скоро ще се решат по по-лесен начин от само себе си.
12 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Действително влагате много усилия, които често остават неоценени. Но не се чувствайте онеправдани, околните ви възприемат добре. Това, което очаквате ще дойде скоро. Не губете търпение и продължавайте в същия дух. Радостни събития ще подобрят настроението ви и ще ви настроят за нови преживявания.
12 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявявате силно чувство за отговорност и с търпение, стъпка по стъпка ще се добирате до върха. Работохолизма ви е пословичен. Бъдете овладени и спокойни, и не се поддавайте на провокации. Ако това се случи опитайте се да контролирате страстите. Денят ви е динамичен и многообещаващ. Бъдете откровени и открити и ще се справите.
12 ное 2019
Последни новини